středa 23. března 2016

Venkovní rolety chrání obydlí před nezvanými hosty i hlukem z rušné ulice

Není snad nic horšího, než když se vrátíte z práce po noční službě a nemůžete se pořádně vyspat. Do ložnice začínají pronikat sluneční paprsky, z ulice slyšíte popeláře a jiný hluk běžného denního provozu. 

Jak si tedy zajistit klidný spánek, aniž byste museli používat špunty do uší a klapky na oči? 

Skvělým řešením jsou venkovní rolety Climax. Pro zájemce o tento typ stínění máme několik typů, jež dokážou nejen zaručit klidný a nerušený spánek, ale ještě vaše okna spolehlivě ochrání před nepříznivými povětrnostními vlivy nebo nezvanými hosty. Pozitivní vlastnosti, které mají venkovní rolety, jsou neuvěřitelné. 
Existují rolety s přidanými závěsy, jež brání nadzdvihnutí pancíře, a tak se stávají téměř nepřekonatelnou překážkou pro případné zloděje. Uzamykatelné venkovní rolety si tak můžete nainstalovat nejen před okna svého bytu, ale i kanceláře či rekreačního objektu.  

Co se týče typologií, můžete si na našich webových stránkách Climax.cz vybrat například venkovní rolety s přiznaným boxem. Schrána pro navíjení lamel je sice zvenčí budovy viditelná, ale nezoufejte si - můžete si vybrat z široké barevné škály boxů, které budou dokonale ladit s barvou fasády konkrétního objektu. Doporučujeme prohlédnout si náš vzorník, podle nějž si schránu pro navíjení lamel vyladíte. 
Předokenní venkovní rolety můžete mít s hliníkovým nebo plastovým boxem, záleží na vašem vkusu. Do jednoho boxu může být svedena jedna i více rolet, které můžete individuálně ovládat dle svého uvážení.

venkovní rolety
Venkovní rolety Climax
V nabídce máme také venkovní rolety, které zajíždějí do neviditelného, podomítkového boxu. Proto se tento typ instaluje již během stavby a je třeba s ním počítat již při projektování. Roletové lamely totiž zajíždějí do skryté schrány, jež nenarušuje celkový vzhled budovy. Stejně jako u typu s přiznanou schránou se tyto venkovní rolety vyrábějí s plastovým nebo hliníkovým boxem.







Hliníková schrána je z přední strany doplněna o polystyren s lepidlem a perlinkou. Nemusíte mít strach, pokud budete chtít zasáhnout do technologie boxu, neboť revizní klapka pro servisní práce se nalézá ve spodní části schrány zvnějšku budovy.

Existují i venkovní rolety, které se montují do stavebních překladů. S těmito roletami by se mělo počítat již ve fázi projektu stavby.  

Žádné komentáře:

Okomentovat